Tallers

TEMPORADA 2013-2014

TALLERS CREATIUS                    PROXIMAMENT... NOUS TALLERS!!!


Xocolata
Aquest taller consta de dues parts: a la primera part es realitza un petit teatre amb la participació dels assistents en el qual es narra la història del cacau, des dels seus orígens fins a l'actualitat. Un cuiner ensenyarà al final de la representació les tècniques de tast de la xocolata a travésdels sentits. A la segona part del taller es preparen per grups diferents receptes amb xocolata per acabar finalment amb un berenar molt dolç: trenet, aranyes, semàfors, etc!

Instruments i percussió
Fabricarem els nostres propis instruments de percussió amb material reciclat: maraques, tubs d'aigua, tambors, etc .. i acabarem el taller creant ritmes únics amb l'ajuda d'un músic.

Colors primaris
En aquest taller creatiu aprendrem com crear diferents colors a partir dels primaris, visualitzant els resultats amb jocs de llums. Quan tinguem la nostra paleta de colors, pintarem un quadre basant-nos en l’estil fauvista de Matisse. Utilitzant formes simples i abstractes farem les nostres pròpies composicions.

Photobook
Amb la participació d'un fotògraf professional i amb multitud de recursos escènics, d'il • luminació i decoració, crearem un "book" de fotografies professionals de tots vosaltres, en grup i individuals. A la primera part del taller tractarem la preparació: maquillatge, complements, posats, etc i en la segona part, farem la sessió de fotografies. Podreu escollir la temàtica que preferiu: Nadal, festa, estacions de l'any, colors, d'època, etc. Tindreu una fotografia impresa per a cada participant i un CD amb totes les fotografies que després, de manera opcional, podrem utilitzar per crear felicitacions, postals, quadres, calendaris i moltes creacions més!

L’Eixample Barcelona 
El taller d'urbanisme de Cerdà pretén donar a conèixer la història de la creació d'una nova Barcelona gràcies a l'urbanisme innovador de Cerdà i les característiques de l'Eixample mitjançant una introducció visual projectada. En la segona part del taller es posen en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la producció d'una maqueta. Cada participant realitzarà amb diferents materials una illa de cases amb patis interiors, passatges, etc ..COMBINA AQUEST TALLER AMB LA VISITA GUIADA  DEL MODERNISME AMB UN 20% DE DESCOMPTE!

Trencadís 
El taller de "trencadís" mostra una de les tècniques decoratives més importants del modernisme mitjançant una introducció amb projecció i explicació sobre el Modernisme i la tècnica del Trencadís. A petició del grup, aquesta introducció pot ser també teatralitzada. En la segona part del taller es posen en pràctica els coneixements adquirits mitjançant la producció d'un trencadís a petita escala. Utilitzarem trossets de ceràmica de colors, pasta de ciment, aigua, esponges, etc .... En la seva petita composició cada participant podrà dissenyar el seu propi dibuix únic i original o també es podrà fer un gran trencadís entre tots. COMBINA AQUEST TALLER AMB LA VISITA GUIADA  DEL MODERNISME AMB UN 20% DE DESCOMPTE!

¿Quina hora és? 
En aquest taller creatiu cada participant decorarà el seu propi rellotge de paret amb diferents materials i estils: pintures, teles, collage, purpurina ... i dissenyarà fins i tot les agulles del rellotge. Al final del taller es muntarà el petit motor que farà girar les agulles perquè el rellotge funcioni! Aquesta obra serà per a cada participant, però també es pot regalar, pel que es pot concebre com un taller pel dia de la mare, del pare o Nadal.

TALLERS DE FESTA

Receptes de Halloween 
Us proposem fer un taller on, amb un munt d'ingredients dolços seguirem unes receptes màgiques per elaborar un berenar de poor .... Aranyes, dits i ulls sagnants, fantasmes i molts més! Serà perfecta per a la vostra festa de halloween!

COMBINA TOTS DOS TALLERS DE HALLOWEEN  AMB UN 20% DE DESCOMPTE!

Festa de Halloween 
Si teniu ganes de passar-ho bé .... Us muntem una festa de Halloween que donarà molta por! Portarem al vostre centre o local tota la decoració fantasmagòrica necessària, equip de música i un Dj que us farà ballar amb la millor música! També portem bebibas i pica - pica per a tots! A més hi haurà una maquilladora professional que us transformarà en bruixes, gats i éssers fantasmagòrics!

Decoració de Nadal
En aquest taller creareu motius decoratius molt originals amb material reciclat que us sorprendran: angelets amb filtres de cafè, rens amb suros, arbres de Nadal amb paper de diari i molts més. Podreu decorar vostre centre o cada participant es podrà portar la seva obra a casa. En una segona part del taller us proposem desitjar Bon Nadal amb postals fetes també amb material reciclat. Les podreu utilitzar per decorar o per fer un "amic invisible".

COMBINA TOTS DOS TALLERS DE NADAL AMB UN 20% DE DESCOMPTE!

Festa de Nadal
Per celebrar el Nadal .... Us muntem una festa espectacular! Portarem al vostre centre o local tota la decoració nadalenca necessària, equip de música i un Dj que us farà ballar amb la millor música! També portem begudes i pica - pica per a tots! A més hi haurà una animadora amb la qual concursareu a una petita gimcana de tradicions nadalenques.

Calendari
Per començar bé l'any 2013 crearem un calendari per a cada participant i un calendari gegant per a la vostra associació o entitat. Ho farem seguint el nostre propi disseny i utilitzarem tècniques artístiques diverses com la pintura d'aquarel • la o el collage. També hi  col • locarem adhesius amb refranys tradicionals, festes i 
aniversaris de familiars i amics.

Màscares Venecianes
Per Carnestoltes cal disfressar-se! Us proposem un taller creatiu en el qual, a partir d'una màscara base, farem el nostre propi disseny venecià, utilitzant teles brillants, velluts, plomes, cintes daurades, negres, purpurina i moltes coses més.

Sant Jordi
En aquest taller viurem aquesta festa tradicional catalana amb dues activitats. En una primera part del taller coneixerem la veritable llegenda de Sant Jordi, narrada per el gran folklorista català Joan Amades en la seva obra. Mediant diferents recursos recrearem la llegenda i descobrirem els secrets que l'envolten: sabeu quin va ser el poble on Sant Jordi va matar el drac? Què significa el seu nom? Per què es regala un llibre? ... En la segona part del taller farem una rosa, la flor que simbolitza l'amor el dia 23 d'abril. Utilitzarem mitjes de colors i filferro i d'una manera senzilla i divertida obtindrem la nostra rosa per regalar en aquest dia tan assenyalat. COMBINA AQUEST TALLER AMB LA VISITA GUIADA  DE ST JORDI AMB UN 20% DE DESCOMPTE!

TALLERS SENSORIALS

Fruites i sentits 
Redescobrirem les fruites de la temporada mitjançant els sentits: el tacte, l'olfacte, la vista i sobretot ... el gust! I d'aquesta manera màgica, en aquest taller aprendrem molt sobre les fruites: el seu cultiu, l'arbre o arbust del qual procedeix, la seva temporalitat, els seus beneficis i moltes coses més. I al final del taller crearem el nostre propi còctel de fruites, amb suc acabat d’exprimir, trossos de fruites, espècies i xarops de colors! COMBINA AQUEST TALLER AMB LA VISITA GUIADA A LA BOQUERIA AMB UN 20% DE DESCOMPTE!